Konkurencia Fehérnemű AGRIA PARK, Eger

1 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2019. november 8.

Nyitvatartási idők

péntekP
10:00 – 20:00
szombatSzo
10:00 – 20:00
vasárnapV
10:00 – 18:00
hétfőH
10:00 – 20:00
keddK
10:00 – 20:00
szerdaSze
10:00 – 20:00
csütörtökCs
10:00 – 20:00
Zárva.
Nyitásig  5 h 57 min.
5 h 57 min

Leírás

Cégünk elsődleges célja egy minőséget előnyben részesítő vásárlói kör igényeinek legmagasabb fokon történő kielégítése. Ennek érdekében a lehető legtöbb helyszínen, széles választékkal igyekszünk jelen lenni fehérnemű szaküzleteinkkel az érintett piacon. Üzletpolitikánk részeként fontosnak tartjuk a piachoz és a változó igényekhez történő folyamatos idomulást, mellyel a jelenlegi vásárlókör megtartása mellett új vásárlók megnyerését célozzuk. A minőség mellett ügyelünk áraink kedvező meghatározására, valamint az értékesítés területén dolgozó munkatársak megfelelő képzésére, melynek eredményeként hamar elnyertük a vevők szimpátiáját és szeretetét.


Cégleírás
Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően mára Konkurencia Fehérnemű hálózatunk minden nagyobb bevásárlóközpontban és csomópontokon fellelhető. Az elért sikerek nem csupán megelégedettségre adnak okot, hanem arra sarkallnak bennünket, hogy a divatirányzatok folyamatos figyelemmel kísérése mellett, továbbra is törekedjünk az állandó megújulásra, bővülésre és a külföldi piac meghódítására.
Kulcsszavak:
Fehérnemű
Termékek
fürdőnadrág, yokni, harisnya, body, melltartó, kislány fürdőruha
Márkanevek
paloma, triumph, origami bikini, vena, vivien vance, gatta, veneziana
Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
    Készpénz
Konkurencia Fehérnemű AGRIA PARK a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

pamut alapanyag

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kedves konkurencia!
Nagyon szeretem az üzletüket, megfelelő a kínálat sokat vásárolunk ott. Szeretném még elmondani, hogy nagyon fontos számomra magyar gyártmányú fehérneműk vásárlása. Ezek mindig megbízhatóak és magas a pamuttartalmuk, elérhetőbb áron mint az egyéb más országokban gyártottak. Ha ezekből egy kicsit nagyobb lenne a választék annak örülnék. Köszi
Tündi

Írjon véleményt a(z) Konkurencia Fehérnemű AGRIA PARK részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook