Jékli És Társa Kft, Eger

Jékli És Társa Kft
Vécsey-Völgy Út 99.
3300 Eger
Heves
Telefon:
(36) 411 523
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4334 - Festés, üvegezés

Leírás

A Jékli és Társa Kft. 1994 januárjában alakult meg és kezdte meg a működését Egerben. Édesapámnak, Jékli Gábornak már 1987-től volt egyéni vállalkozása.
Tevékenységünk üvegezés, épületüvegezés, minden, ami az üveggel kapcsolatos. Üvegkereskedelem, hőszigetelt üveggyártás, üvegek domborítása, üvegek-, tükrök csiszolása, fazettázása.
Fő profilunk az üvegezés illetve a hőszigetelt üveg gyártása.


Cégleírás
Az üvegezés az itt új munkát illetve javítási munkákat jelent. Az új munka a megépült házak, társasházak, közintézmények üvegezése. Leginkább a műanyag nyílászárókat gyártó cégekkel, illetve faipari cégekkel vagyunk kapcsolatban akiknek hőszigetelt üveget gyártunk. Nagy műanyag nyílászáró-gyártó cég, akivel kapcsolatunk van, a Fernstherm Kft. Füzesabonyból, ill. a TopTherm kft.
A faipari cégek közül említeném a Szikla Kft.-t Bélapátfalváról, illetve a Faprodukt Kft.-t. Hőszigetelt üvegből az árbevételünk havi szintet 1 millió Ft körül alakul, ez nagyságrendileg 150-200 nm üveg gyártását jelenti. Kft.-nk végez karbantartó munkálatokat is, kitört üvegeknek a cseréjét jelenti ez, itt vannak hőszigetelt üvegek is illetve vannak a sima lapüvegek is. Ez havi szinten jóval jelentősebb, mert 3 millió Ft árbevételt jelent. Átfutási időt tekintve ez a javítási munka az év első 8 hónapjában 1-2 napon belül meg tudjuk csinálni.
Kereskedelemmel is foglalkozunk, üvegek és üveges termékeknek a kereskedelmével, nagyon sokféle üvegünk van raktáron. Heves megyében a legnagyobb árukészlettel rendelkezünk, ami azonnali kiszolgálást jelent, nem megrendelésre történik, síküvegekből 2mm-től 10 mm-ig, a mintás üvegek közül pedig 15-20-féle mintás üveg ami állandó raktárkészletünkben megtalálható. Tevékenységünket kibővítettük üvegek és tükröknek a csiszolásával, és fazettázásával. Telephelyünk Eger, Vécsey-völgy út 99 szám alatt található, melyet 2000-ben vásároltunk meg.
Kulcsszavak:
Könyvelés, Adótanácsadás, Adótanácsadó, Adóügy, Épületüvegezés, Hőszigetelt üveg gyártás, Ablak, Üveg, Üveges, Akvárium, Csiszolás, Üvegesmunka, Fazettázás, Hőszigetelő üveg, Üvegező, Üvegkereskedelem, Üvegkereskedés, Domború üveg, Tükör méretre vágása, Akvárium méretre készítése, Domború üveg gyártás, Jékli, Épületüvegzés, Tarsak
Jékli És Társa Kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Jékli És Társa Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Vécseyvölgy Utca 40
  3300  Eger
 2. Nagy Eged Utca 13
  3300  Eger
 3. Donát U. 8/A
  3300  Eger
 4. Cecey Éva Utca 10
  3326  Ostoros
 5. Balassi u.25 H
  3300  Eger
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete