International House-Eger

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Az International House Nyelviskola és Tanárképző Intézet az International House nemzetközi szervezetének magyar tagja. Az International House elkötelezett híve a minőségi nyelvoktatásnak. Nemcsak angol, magyar és német nyelvtanfolyamok széles választékát kínáljuk, hanem rajtunk keresztül államilag és nemzetközileg elismert nyelvvizsga bizonyítványokat és tanári okleveleket szerezhetnek hallgatóink Budapesten, Egerben és további 130 iskolában szerte a világon.
Magasan képzett angol tanári kar, intenzív és szaknyelvi képzés. Az államilag elismert Euro nyelvvizsgák központja.
Az International House önálló utazási iroda is, amely arra szakosodott, hogy az igényes nyelvtanulók számára nyújtson tanfolyamokat világszerte. Tizenkét ország negyven helyszínén szervezünk nyelvtanfolyamokat angol, német, francia, spanyol és olasz nyelven.


Cégleírás
 Az International House Budapest egy független, magyar tulajdonban lévő cég, ami több mint 25 éve működik Magyarországon. A budapesti International House által nyújtott szolgáltatások az idegen nyelvoktatás területén folyamatosan bővültek az elmúlt 25 évben. Szolgáltatásainkat egyaránt nyújtjuk úgy a lakosságnak, mint az üzleti szférának, állami intézményeknek és olyan nemzetek feletti intézményeknek, mint az EU, NATO és a Világ Bank.
Idegen nyelvű leírás
 The International House (IH) year-around schools in Hungary are located in Budapest and Eger. They are affiliates of the International House World Organisation. International House was established in Budapest in 1984 and the school in Eger was founded in 1994.
International House Ltd. is a Hungarian company limited by shares with a majority Hungarian shareholding.
Membership of the International House world-wide network is through voluntary commitment to the standards and quality assurance requirements identified with the International House name and which are recognised throughout the language training profession world-wide.
Kulcsszavak:
Nyelvoktatás, Nyelviskola, Nyelvtanulás, Tanulás, Oktatás, Iskola, Utazási iroda, Utazásközvetítés
International House-Eger a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: International House-Eger

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szent János Út 3
  3300  Eger
  (20) 434 7590
 2. Trinitárius Utca 2
  3300  Eger
  (36) 789 990
 3. Szálloda U. 5
  3300  Eger
  (36) 411 579
 4. Bartók Béla Tér 12.
  3300  Eger
  (36) 789 990
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete