Heves Megyei Korányhivatal Igazságügyi Szolgálata - Jogi Segítségnyújtó Szolgálat, Eger

Heves Megyei Korányhivatal Igazságügyi Szolgálata - Jogi Segítségnyújtó Szolgálat
BARKÓCZY ÚT 7.
3300 Eger
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Humánia HRS Group Zrt. jogelődjét, a Humánia Kft.-t 2001-ben alapította egy olyan fiatal szakemberekből álló gárda, akik 1994-re visszanyúló, a munkaerő-kölcsönzés korábbi speciális szegmensében szerzett tapasztalataikkal, a partnercégek és munkavállalók elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztik a céget. Ezzel párhuzamosan dinamikusan viszik előre a korábban létrehozott társcéget is, amely a fiatalok munkavállalásának és tapasztalatszerzésének segítését tűzte ki célul, ezáltal megoldást jelentve a cégek időszakosan felmerülő munkaerőproblémáira valamint a jövő szakembereinek megtalálására is.


Cégleírás
Cégünk fő profilja a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, azaz a munkaerőpiac kínálatának és keresletének optimális összekapcsolása. Megkeressük a cégek számára az ideális munkatárs-jelölteket és ezzel párhuzamosan felkutatjuk az álláskeresők részére a legmegfelelőbb munkalehetőségeket. Kínálatunkban vannak időszakos és folyamatos munkalehetőségek egyaránt, a betanított munkától a szakmai speciális feladatokig.

Amennyiben állást keres, váltani szeretne vagy egyszerűen csak érdeklik a lehetőségek, itt mindenről tájékoztatást kaphat. Megismertetjük Önnel a munkaerő-kölcsönzés, -közvetítés fogalmát, megmutatjuk, miért is előnyös ez Önnek mint munkavállalónak, megtekintheti az aktuális álláslehetőségeinket és tetszés szerint jelentkezhet is ezekre.
Kulcsszavak:
Munka, Munkaerő kölcsönzés, Munkahely, Munkaadó, Munkalehetőség, Munkavállaló, Munkaerőpiac
Heves Megyei Korányhivatal Igazságügyi Szolgálata - Jogi Segítségnyújtó Szolgálat a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Heves Megyei Korányhivatal Igazságügyi Szolgálata - Jogi Segítségnyújtó Szolgálat

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Közelben található Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Szolgálata kirendeltségek