City Cartel, Eger

Ellenőrzött adatok, frissítve 2019. november 8.

Nyitvatartási idők

hétfőH
8:00 – 17:00
keddK
8:00 – 17:00
szerdaSze
8:00 – 17:00
csütörtökCs
8:00 – 17:00
péntekP
8:00 – 17:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  8 h 15 min.
8 h 15 min

Leírás

A City Cartel országos ingatlaniroda hálózat egri irodája.


Cégleírás
Kedves Érdeklődő! Engedje meg, hogy néhány személyes gondolattal mutassam be irodánkat. Akik még nem találkoztak velünk, gyakran megkérdezik tőlem, mi az, amivel a mi ingatlanirodánk többet, mást tud nyújtani, mint a többi ingatlanközvetítő. Válaszomban a kiváló szakmai felkészültségen túl munkatársaink ügyfélközpontú szemléletét szoktam kiemelni, mint irodánk legfőbb célkitűzését. Bízom benne, hogy egyre bővülő ügyfélkörünk elismerésének köszönhetően Önt is azon ügyfeleink körében üdvözölhetem, akiknek már nem kérdés, hanem magától értetődő dolog, hogy mi az, ami a City Cartel irodát egyedivé teszi.
Irodánk a City Cartel egri franchise partnereként egy tíz éves, magyar tulajdonú ingatlaniroda hálózat tagja, amely mind az adatbázis nagyságát, mind az irodák számát tekintve országosan vezető hálózatnak számít. Mind az ingatlant kereső, mind az eladni kívánó ügyfeleink élvezhetik a tagirodák közti együttműködésből származó előnyöket, hiszen azzal együtt, hogy működési területünk elsősorban Eger és környéke, partnereinken keresztül az egész országban közreműködünk ingatlana eladásában vagy megvásárlásában. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy tevékenységünk az új építésű és használt családi házak és lakások eladásán, bérbeadásán túl ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági ingatlanok értékesítésének, bérletének közvetítésére is kiterjed, illetve szeretnénk, ha irodánk "lakásbérlet centrumként" is fontos szerepet tölthetne be a város és lakói, diákjai életében.
A hitelügyintézés és a teljes körű jogi ügyintézés azt a célt szolgálja, hogy ügyfeleinket szakértő tanácsadóink közreműködésével kalauzoljuk végig a lakásvásárlás vagy eladás folyamatán a résztvevők legnagyobb megelégedettségére.
Kulcsszavak:
HÁZ, Ingatlaniroda, Ingatlanértékesítés, Irodaház, Nyaralóház, Albérlet, Eladó ingatlan, Sorház, Ikerház, Ingatlanügynökség, Ingatlan kereskedelem, Bérlakás, Ingatlanhirdetés, Ingatlan bérlés, Eladó telkek, Ipari ingatlan értékesítés, Lakás bérbeadás, Házeladás, Ingatlan piac
Termékek
ingatlanok, lakóparkok, lakástakarék, biztosítás, családi ház, lakás
City Cartel, Eger a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: City Cartel, Eger

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található CityCartel kirendeltségek

 1. Horváth Mihály Út 7/D
  3000  Hatvan
 2. Rákóczi Út 1
  2766  Tápiószele
 3. Honvéd Utca 10
  2142  Nagytarcsa
 4. Pesti Út 40.
  1173  Budapest
 5. Szabadság Tér 12. Fsz 1.
  4400  Nyíregyháza