Acusticus 2003 Egészségügyi Szolgáltató Kft. - Eger, Markhot Ferenc Kórház

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Sokéves szakmai tapasztalattal a háttérben, valamint a debreceni klinikával szorosan együttműködve 1998-ban négy szakember úgy döntött, megnyitja a város első halláscentrumát Debrecenben.


Cégleírás
Az Acusticus céljául tűzte ki Hajdú-Bihar megye és ezen belül kiemelten Debrecen területén egy komplex hallásrehabilitációs program megvalósítását, a lakosság hallásszűrését, hallásgondozását életkori megkötés nélkül. 2011-ben tovább nőtt az Acusticus: új telephellyel bővültünk Debrecenben (a Kenézy-kórházban és az Egészségügyi Járóbeteg Központban), valamint rendelőt nyitottunk a tiszaújvárosi rendelőintézetben és az egri kórházban is. Utóbbiak révén, átlépve a megye határait, Kelet-Magyarország vezető halláscentrumaként olyan nagyratörő célokat is magunk elé tűztünk, mint a regionális szűrőprogram kialakítása, a gyerekellátás színvonalának növelése, a hallássérült gyerekeknek különböző fejlesztő programok szervezése, az ép hallású és hallássérült gyerekek integrációjának elősegítése példateremtő értékkel városi, megyei és régiós szinten egyaránt. Mindehhez a legmagasabb szakmai minőséget biztosítjuk, ezt garantálja többek között, hogy munkatársaink diagnosztikai és gyógyító ismereteiket jelenleg is klinikai keretek között sajátítják el.
Kulcsszavak:
Halláscentrum
Termékek
hallókészülékek, füldugók
Szolgáltatások
hallásvizsgálat, hallókészülék javítás, hallókészülék tisztítás
Acusticus 2003 Egészségügyi Szolgáltató Kft. - Eger, Markhot Ferenc Kórház a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Acusticus 2003 Egészségügyi Szolgáltató Kft. - Eger, Markhot Ferenc Kórház

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Acusticus Halláscentrum kirendeltségek

  1. Szilfákalja 1-3
    4200  Hajdúszoboszló
  2. Nagyerdei Körút 98.
    4032  Debrecen
  3. Bem Tér 14.
    4026  Debrecen